Om vektklubb.no

Vektklubb.no er en redaksjonelt drevet vektreduksjonstjeneste på VG nett. Vårt nettbaserte opplegg baserer seg på offentlige anbefalte prinsipper om vektnedgang, ernæring og trening, og er utviklet i samarbeid med Nordens fremste fedmeeksperter. Kort fortalt handler det om å spise sunn mat og mosjonere, og vi tilbyr verktøy som hjelper deg til å lykkes med dette. Vi gir deg også den informasjonen og de rådene du trenger fra eksperthold for å nå dine mål.

Vektklubb.no-verktøyet hjelper deg til å strukturere kostholdet og mosjonen. Kjernen i tjenesten er vår elektroniske dagbok, der du loggfører hva du spiser og hvor mye du beveger deg. Dagboken er knyttet til en enorm matvaredatabase som forteller deg kalori- og næringsinnholdet i de fleste matvarer på det norske markedet, samt til en omfattende forbrenningskalkulator over det meste av mosjons- og treningsaktiviteter.

I kombinasjon med verktøyene har vi samlet god forbrukerjournalistikk om temaene vektreduksjon, kosthold, mosjon og helse på ett sted.

MELD DEG INN I VEKTKLUBB.NO HER

Bli medlem i vektklubb.no