Gjør det enkelt – ta med familien på aktiv utehelg!

Nå har jeg og familien akkurat tilbakelagt en langhelg med familiebesøk hvor vi har satt hverdagen på vent (bl.a lagt vekk en rekke tekniske duppedingser og latt uferdige arbeidsoppgaver forbli uferdige), og hatt helt fri hjemme i egen stue. Torsdag var vi litt kulturelle og så «Disney on ice», men ellers har vi holdt oss i akebakken, i skisporet eller et eller annet sted i Nordmarka.

Det kan virkelig anbefales å ta en skikkelig frihelg fra hverdagsplikter og jobb, og heller bruke dagene utendørs i dagslys.

Ta med akebrett, gode sko, ski eller skøyter og oppsøk nærmeste og enkleste turområde. Blir turene for omfattende blir kos ofte til stress, så gjør det enkelt.

Vi synes det er veldig hyggelig med bål og grilling både sommer og vinter, men for at ikke kulden skal ødelegge gleden på vinteren, går vi gjerne hjem fra tur først, for å evt få tilbake varmen og skifte, for deretter å gå ut igjen for å lage bål. Skogen er da rett utenfor døra, så tilgjengeligheten er stor, men gjør noe som er enkelt for deg selv. Det skal lite til for å skape stor entusiasme hos de små. Røde roser i barnekinn og lett bustede hårsveier på ettermiddagen etter lange dager ute, er en herlig kombinasjon 🙂