En helt vanlig onsdag!

Jeg får en del spørsmål om hvordan en typisk dag for meg ser ut, så jeg tenkte ta dere med på min dag idag! Ingen dager er for så vidt like, da jeg varierer mye mellom undervisning, rene kontordager og ikke minst dager med testing eller gjennomføring av forskningsprosjekt. Onsdager har vi også pappaperm frem til jul, så litt mer luksus blir det med pappa hjemme denne dagen.

Sånn ble dagen idag:

07.00: Våken! Begge jentene kommer over i vår seng, og det blir noen minutter med supermorgen på TV før vi kommer oss ut av sengen.

07.30: Frokost! Havregrøt, brødskiver og selvfølgelig en cappuccino til mor!

08.00: Jentene leker med lego og tegner, mens jeg svarer på noen mail og legger siste plan for dagens gjøremål. Lager også niste og forbereder middagen (middag planlegger jeg for hele uken på søndager, og vi handler inn alt som trengs på mandager. «Rutinefreek», men det funker!)

08.45: Vi tusler hjemmefra mot barnehage og jobb med sparkesykkel til Marie i sekken, og vi er så heldige at vi kan gå rett inn i skogen, og få verdens beste start på dagen. Vi slipper å se en eneste bil på veien, kun naturens goder! Idag var det fantastisk vær, så det ble en svært forfriskende start på dagen 🙂 Jeg setter stor pris på denne kvalitetstiden barna!

09.15: Leverer Marie i barnehagen.

09.30: På kontoret og gjør siste forberedelser til dagens undervisning, samt svarer på korte mailer.

10.15: Undervisning i muskel- og skjelettlidelser

12.00: Lunsj

12.30: Ny runde med undervisning, denne gangen intensitetstyring i utholdenhetstrening, både teori og praksis. Bachelorstudentene i fysisk aktivitet og helse tester ulike intensitetssoner, og vi gjennomfører makspulstest på sykkel! Fullt trøkk i salen:)

15.15: Undervisning slutt, og jeg trener styrke i rasende tempo, 15-20 minutter. Idag ble det en rask benøkt, og jeg legger neste gang ut mine økter slik de vanligvis ser ut, splittet opp i to.

15.30: Henter i barnehagen, og småjogger hjemover mens Marie sykler.

16.00: Hjemme! Marie og Anna leker ute med pappa, mens jeg lager en frisk smoothie av frosne solbær og rips, nypresset appelsin, biola yohurt naturell og banan. Anbefales!

16.30: Middag. Idag ble det hjemmelaget grønnsakssuppe med torsk

17.00: Jentene slapper av med litt TV, mens vi voksne tar hver vår kaffekopp, og jeg blar kjapt over nyeste Costume som kom i posten idag 🙂

17.30: Kort rusletur ut i skogen for å finne løvblader vi kan lime på papir. Askeladden på tur 🙂

18.15: Inne igjen for litt barne-tv, bading, kveldsmat og lesestund

19.15: Barna i seng, og jeg rydder raskt opp etter dagens aktiviteter og gjør klart klær og sekker til morgendagen

19.45: Jobbetid!

22.00: Kveldsmat, dusj og natti natt!