Sommer og sol:)

Litt stille fra meg noen dager nå, og det skyldes ferietur til Mallorca:) Vi er nå vel hjemme etter noen fantastiske dager med ferieliv. Barna har storkost seg, og det kan man lett si at vi voksne også har gjort! Hotellet hadde fine treningsmuligheter, og stranda kunne man løpe på i timesvis, så det var ingen grunn til å ligge på latsiden. Med besteforeldre med i bagasjen, ble det god tid til trening for både mor og far. Vi trente helst på morgenkvisten, før varmen slo til, og det ble mange fine løpeturer langs strandkanten. Innimellom slagene ble det også tid til litt styrketrening, tror det ble 3 økter av 30 minutter. Det ble også arrangert ulike saltimer og vannaerobic fra hotellet sin side, så mulighetene var mange! Mesteparten av tiden ble derimot brukt til familietid, bading og graving i sanda!

Vi hadde flott utsikt fra rommet vårt!

Morgentrening med mannen, mens mamma og pappa passet barn! 

Et hett ferietips er altså å alltid ha joggeskoene i kofferten, og komme seg ut på gå- eller løpeturer tidlig morgen eller ettermiddag, før solen varmer for mye! Drikk masse vann både før, under og etter treningen, og du vil føle energien komme! Nyt de varme dagene:)