Mens barne-tv opptar oppmerksomheten!

De siste dagene har bydd på noen våte turer til og fra barnehagen, men desto mer gøy for Marie:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 går ble det 20 effektive minutter med styrketrening på bena. Jeg får nesten aldri tid til lange økter lenger, og kjører derfor på med høy effektivitet og masse supersett. Dvs at jeg trener to og to øvelser rett etter hverandre uten pause imellom. Jeg bytter også oftere muskelgruppe enn jeg tidligere gjorde (da kunne jeg lett bruke 30 min kun på skulderøvelser!), og da trenger jeg ikke like lange pauser. Det jeg ikke bruker tid på når jeg er på treningssenteret er mage og korsrygg. De forholdsvis få gangene jeg trener mage kan jeg heller gjøre dette hjemme på gulvet, f.eks mens barna ser på barne-tv! Jeg trener nemlig spesifike mageøvelser kun èn gang per uke, ettersom jeg får masse stabilitet gjennom tunge basisøvelser:)

Sånn kan det se ut!

Og vips var barne-tv slutt:) GOD HELG!