Ny treningsuke,etter travel helg.

Hei

Etter en helg fylt med fotballcuper for begge jentene,håndball kamp,ny fotballkamp og avslutningsvis feiring av bursdag,er det nesten så man føler det er godt å gå igang med en ny treningsuke.Hadde forresten en herlig løpetur i skogen i går,med rottweiler Bellmann som elsker det,Og det gjør jeg også det er så deilig å løpe innover og la tankene fly,ellers når jeg trener er det jo foran 20 til 30 personer ,så da gjelder det å holde fokus.Bare å høre fugler og skogslyder er terapi,kan aldri få nok av det.

Det er noe jeg gjør så fort anledningen byr seg,prøver å løpe ihvertfall 3 dager i uken,og det setter hunden også veldig pris på.

Dagen i dag startet med en pilatestime,og det synes jeg alltid er en bra start på dagen,begynner lett med tøyninger og bevegelse på store muskelgrupper.

Før jeg gør igang og jobber hardt på kjernemusklatur,det er kontrollert trening,med fokus på teknikk og riktig pust,god veildning ,rett og slett veldig effektivt.

Det synes kundene også,det er stort sett over 20 personer der hver gang,og de påstår de blir avhengige,de savner pilates hvis de har vært borte fra det i en tid.

Rett fra pilates gikk jeg til spinning 45 min,der kjørte vi full guffe i dag,mye 80 tallsmusikk og da blir det skikkelig trykk i gruppa,jeg så virkelig at folk tok seg ut,det er kjempegøy og jeg merker at det gir meg utrolig mye som instruktør,og føler jeg meg sliten fra starten av timen så er det blåst bort.

Rett fra spinning var det lett styrke på de store muskelgruppene,knebøy,nakkeprrepitisjoner så man får strammet godt opp.

Jeg liker veldig denne kombinasjonen,det er så effektivt,først full kondisjon,så styrke på hele kroppen.Jeg merker også at det er en populær time for våre kunder de føler virkelig at de får en god økt når de er her.Og skulle det bli for tøft er det bare å ta en pause før man henger seg på igjen.

Nå siter jeg med en salat og lader opp til veiledning i helsestudio som jeg har daglig,da skal jeg la andre jobbe og prøve å inspirere så godt jeg kan!

Ha en flott treningsdag!

Vennlig hilsen Trine