Sommervekt!

Fra idag skal badevekten stilles 5 kg tilbake, sommervekt kalles det:)

 

 

 

 

 

 

Hadde det bare vært så enkelt:) Om du er av de som har et anstrengt forhold til badevekten kan du gjøre som kvinnen på bilde over. Hvis badevekten påvirker både humør og treningsmotivasjon, blir det i mine øyne litt feil indikasjon. Ta heller frem et gammelt klesplagg du vil tilbake i, eller målebåndet. Centimetermål lyver ikke (så lenge man måler på samme sted på kroppen)!.

Mange er i disse dager litt stresset over at sommersesongen nærmer seg, og skippertaksmetoden settes inn. Dette er vel og bra om det får deg i mer aktivitet, men la jaget etter synlige resultater ligge! For din egen del anbefaler jeg deg heller å nyte av prosessen, og tenke langsikitg! Ikke la deg lure av reklamen som lover ditt og datt på rekordtid, men jobb jevnt og trutt:) Ingen sier at det er enkelt, men det er garantert verdt det!

Ha en strålende og aktiv dag! Jeg stikker straks til skogs for å løpe av meg litt «statistikk-frustrasjon» 🙂