Trening og sosialisering!

Ettersom jeg har barnefri denne uken, passer jeg på å treffe venner mer enn ellers, og trene lenger enn ellers:)

Etter litt jobb gikk derfor turen rundt Sognsvann. Jeg trente styrke på bena i går, og har fullstendig gangsperre idag, så farten var ikke veldig imponerende. Men; det funket supert som oppvarming til dagens styrkeøkt som besto av nedtekk ,sittende roing, vertikal sittende roing, brystpress, flies, skulderpress, bicepscurl og tricepspress.

Været i Oslo er for øyeblikket trist og grått, men det er superdeilig når man først kommer seg ut:) Ikke lett å ta «spennende» bilder av seg selv på tur, men pytt pytt…!

På ettermiddagen fikk jeg besøk av en venninne. Vi spiste middag, før vi ruslet opp til Vettakollen. Man kan jo like godt gå og snakke som å sitte og snakke? Vi fikk iallefall løst flere verdensproblemer, og hadde en strålende ettermiddag/kveld:)

Det ble også litt uteøvelser på veien ned, mest for å nyte utsikten ved Bånntjern!

Tips: Har på meg nye løpesko fra Adidas med samme såle som Continental bildekk! De var helt fantastiske å løpe med på vått og litt glatt underlag:)

Ble litt sliten mellom slagene!