Tilbake til hverdagen!

Mange (med meg!!!) er sannsynligvis tilbake til hverdagen idag:) Vi har satt igjen begge barna hos mine foreldre, og jeg skal derfor jobbe, jobbe og atter jobbe denne uken (pluss trene og sosialisere!) Litt stor overgang for mor, så jeg passer på å nyte av en god cappucino her hjemme! Dette er første gangen jeg er borte fra lille Anna flere dager på rad, og merkelig nok har jeg en liten klump i magen! Har allerede ringt mamma tre ganger, og hun flirer mer og mer for hver gang! Vet at de begge har det som plommen i egget, så jeg kommer nok til å nyte dagene mer etterhvert:) 

Påsken er den høytiden jeg setter størst pris på, både på grunn av årstiden som gir lange lyser dager, skimorro, god mat med familie/venner og mange fridager uten jag og mas. Tradisjon tro har vi tilbrakt ferien på fjellet med en god miks av langrenn og fjellturer, slalåm og aking. Ungene har storkost seg, solen har varmet fra blå himmel og da kan ikke vi voksne annet enn å nyte!

Marie har fått tre medaljer på ulike påskerenn, og har både tatt heisen i barnetrekket alene OG stått hele bakken ned alene! Vi har ikke prioritert så mye slalåm tidligere i vinter, men denne påsken var det litt ekstra gøy da hun kunne stå sammen med sine søskenbarn.

Både jeg og min mann har også fått trent en del, både joggeturer og egne langrennsturer, samt at det er god trening å trekke pulk, eller Marie i drabånd, oppover fjellheimen. Ellers har det blitt masse tid til kos og påskeegg, noe som er obligatorisk i påsken!

Legg merke til at vi til enhver tid drar med oss rompeakebrett på fjellturer. Kanskje litt sent nå, men tips til neste vinter, til de som har små barn med på tur. Blir nedoverbakkene for bratte og skumle, kan de suse nedover på rompa istedet! Kanskje også noe for de voksne?

Vi har også fått tid til å lage snøengler, lest bøker, spilt spill og alt annet som kvalifiserer som kvalitetstid!

Følg med både her, på vg.no og på søndagens papirutgave, så får du mange gode tips på hvordan DU kan komme igang igjen etter påsken! Jeg setter snart på meg joggeskoene, og stikker til skogs! Ha en fin fin tirsdag:)