Hurra,har endelig gjennomført min første corebar som instruktør

Hei igjen!

Ja i går hadde jeg faktisk min første corebar time og det gikk bra.

Må si siste uka har vært strevsom,sammen med alle de andre typer timer jeg har har jeg trent flere timer corebar for å være best mulig rustet til å stå i front foran 15 damer.

Og de damene er godt vant,for ellers har de Kristin som instruktør og hun har utviklet corebar vital,så det blir som å hoppe etter virkola som det heter.

Jeg gikk kurs for 6 uker siden og hadde så god tid på å trene frem til jeg skulle begynne å kjøre egne timer,men tror du jeg har fått gjort det,nei måtte ha kniven på strupen.

Så forrige tirsdag sier kristin,du vet at det er din tur neste gang og da fikk jeg fart i rumpa og har øvd hver dag side.

Jeg er en type som ikke liker ting jeg ikke er god på og hodet jobber på høygir for å få inn all korreografi,drømte til og med om det på natta.

Hele forrige uke var jeg støl,for corebar tar enormt rundt midjen og det er veldig dype utfall og knebøy!!Så jeg fikk kjenne på hvordan de har det som er nye her på senteret,stakkars!

Men jeg var her tidlig tirsdag og gikk gjennom sanger og korreografi igjen og timen gikk strålende,damene var fornøyd og jeg var utrolig lettet.

Nå har jeg gjort det en gang og gleder meg faktisk til neste.

Nå bærer det til spania og mye uteaktivitet,det blir herlig.

Hele familien,og da er det aktivt,ikke akkurat noe rolig stranda liv!

Vi har bandy utstyr,fotball,løping og helsestudio som alle trives med hos oss,så og store sammen det er så gøy.

Så en god,aktiv påske til alle!!

Mvh Trine