Alle gode ting er tre!

Solskinn, skiløyper & bare veier!!!

Bildet under beskriver tre goder som jeg setter stor pris på i disse dager, nemlig flotte skiløyper, sol og bare veier:)

Her kan man fråtse i gode treningsmuligheter! Håper du benytter deg av det som finnes i ditt nærmiljø:) Dagene er betydelig lengre og lysere her på Østlandet, og det er bare å nyte dette fullt ut!!! Personlig er jeg veldig glad i mars måned, nettopp fordi man kan få litt av «alt» (og muligens også fordi jeg har bursdag i mars:)

I går fikk jeg meg en to mils langrennstur HELT ALENE! Ingen pulk, ingen votter som måtte tas på, neser som måtte tørkes eller hundebånd som hadde hengt seg opp i skiene. LUKSUS! Dette er takket være verden snilleste mamma, som tar sin rolle som mormor på alvor. Slike turer kan jeg leve lenge på, og mange ubesvarte spørsmål eller løse tanker faller ofte på plass etter noen km i skog og mark. Har du prøvd dette selv? Om ikke kan det anbefales på det sterkeste:) God tur, det er deg vel undt!