VINTERFERIE!!!

Der var vi på plass på fjellet! Deilig å komme seg opp til fjells, spesielt når svigersforeldre har maten klar på bordet og alt er på stell! Nå satser vi på lange dager utendørs med både langrenn, slalom og aking:) Måtte solen titte innom også:)

I helgen holdt jeg et trenerseminar for RG- og turntrenere fra hele landet. RG er jo min «gamle» idrett, så det var veldig gøy å treffe gamle kjente og prøve seg litt på gamle kunster. Trening ble det heller lite av disse to dagene, men jeg fikk meg en liten gåtur i solskinnet hver av dagene.

Men; hele forrige uke hadde vi strålende vær i Oslo, og jeg spise lunsjen min på Ullevålsæter fire av fem dager! Ikke verdens beste skiføre på slutten av uken, men desto bedre trening å komme seg opp! Jeg legger Anna i pulken hjemmefra, og setter Marie oppå pulken, før vi tusler av gårde til barnehagen. Fra barnehagen fortsetter Anna og jeg oppover til Ullevålsæter og gjerne enda litt lenger inn i Nordmarka:) Anna sover godt i pulken, og kan sove opptil tre timer i strekk. Fra ca 6 mnd alder er det ikke noe problem å bruke pulk, så lenge man ikke er ute i altfor kaldt vær (dvs mindre enn 10 minus). Det fine med Ullevålsæter er at man kan gå inn om det skulle være nødvendig, både med tanke på amming, mating og bleieskift av den minste. Anna er ikke så interessert i amming på dagtid lenger, så jeg tar med både fruktsmoothie og Nestle sine barneyohgurter, samt litt brød og vann til henne. Hun sitter også våken i pulken og ser på alt rundt seg, men gjerne ikke lenger enn èn time av gangen. Viktig at de små barna også får litt tid til å krype rundt på oppdagelsesferd, ikke bare sitte stille i en vogn eller pulk:)

 

 

 

 

 

Legger ved et bilde fra gårdagens løpetur, som ble foretatt hjemme på Dokka, sammen med verdens beste turkamerat, nemlig godgutten Gorm!!!

God vinteferie til alle som har det denne uken! Håper dere får masse frisk luft!!!!