Hverdagsluksus!!!

Her ser dere min form for hverdagsluksus i kveld:) Hva er din hverdagsluksus?

En helt genial massasjepute med varme, som myker opp mine slitne og trøtte legger:) Dagen idag har jeg tilbrakt på langrennski i hele 4 timer!!! Helt perfekte forhold i Nordmarka, og skikkelig påskesol, så jeg klarte rett og slett ikke avslutte turen før jeg måtte:) Noe av det beste med barselspermisjon er å kunne utnytte fine dager som idag, og suge til seg sollyset! Anna storkoser seg i pulken, og vi tar selvfølgelig gode pauser innmellom hvor hun får komme opp og bevege seg litt. Idag sov hun faktisk tre timer i strekk, så hun nyter nok av sin trygge hule inni pulken. Nå har det derfor litt pleie for skrotten, hvilket innebærer både filing, peeling, skrubbing og kuring på badet, benmassasje og god varm te i koppen:)

Helgen gikk altfor fort, men vi fikk også da masse frisk luft og tid sammen. Søndag var jeg alene med jentene, så da ble det skitur med pulk til Sognsvann og aking der. Lørdag var hele familien ute på tur i skogen og i hagen, og vi lagde to store snømenn, snøhule og ikke minst var det ekstra gøy på rattkjelken ettersom snøen hadde blitt til is!

Rett før helgen var jeg lite aktiv. Det ble gåing/løping til og fra barnehage onsdag og torsdag (ca 2 km èn vei), samt 20 min styrketrening hver av dagene. Kroppen min var rett og slett ikke helt våken! Jeg sover veldig lite pga snørrete barneneser, og en Anna som får tenner og som vi prøver å ikke mate om natten. Jeg klarer rett og slett ikke å presse noe som helst! Uansett er det godt med frisk luft og litt høyere puls i ny og ne, så får toppformen komme senere.

Legger ved et par bilder av mageøvelser som jeg sniker inn på kveldene et par ganger om uken:)

Ingen av øvelsene er vanskelige, men sørg for å holde ryggen din naturlig rett hele tiden. I den første øvelsene senker du bena langsomt mot gulvet MENS KORSRYGGEN HOLDES I GULVET! Snu bevegelsen når du ikke klarer å holde ryggen lenger. Gjør ca 12 reps i 3 serier. Den andre øvelsen holder du så lenge du klarer x 3 🙂

Lykke til!