Velkommen til min treningsverden!

Da var vi i gang med bloggingen! Jeg skal, sammen med Trine x 2, etter beste evne dele treningserfaringer med dere, og jeg håper dere følger med på ferden.

Bildet under beskriver godt mine siste treningsopplevelser! Fantastiske skiforhold i Nordmarka, og ettersom jeg er i barselspermisjon, nyter jeg både dagslys og nypreppa løyper! Skitur er for meg en energiboost uten like! Frisk luft, stillhet, verdens beste «rouge» i kinnene, meg og tankene mine, naturopplevelser, hele kroppen på jobb og hodet har fri! Jeg er så heldig å ha skiløypa rett utenfor stuevinduet, så jeg setter minste jenta i pulken, og den litt større oppå pulken. Så trasker vi avgårde til barnehagen som ligger ca 2 km hjemmefra. Der setter jeg av Marie (3 1/2 år), mens Anna (8 mnd) og jeg rusler videre. Dvs mor går, Anna sover:)

I helgen ble det derimot dårlig med trening, da far i huset gikk Holmenkollen skimaraton lørdag, og jeg selv jobbet søndag. Lørdag var jeg i akebakken med Marie, noe som i seg selv faktisk kvalifiserer til trening. Opp og ned, opp og ned! Skikkelig intervall:) Søndag ble det null trening, knapt nok frisk luft!!!! Jeg var inne på NIH hele dagen, elendig måte å feire morsdag på! Idag (mandag) ble det også dårlig med treningen, da jeg hadde svigermor på besøk og begge jentene hjemme. Hadde tenkt å spinne litt på innesykkelen vår i kveld, men etter at jeg fikk barn har jeg blitt skikkelig dårlig til å trene på kveldstid. Når kveldsroen har lagt seg i heimen, drar ofte min mann på langrenn og jeg synker altfor fort ned i sofaen, eller «jobber» som husmor. I morgen er jeg derimot klar for ny langrennstur (med nypreppa ski!!), gleder meg! Har også noen hjemmeøvelser jeg skal dele med dere, så heng på!!!