Vår treningsfilosofi

I VG Vektklubb.no anbefaler vi en balansegang mellom å spise sunnere og å bevege seg mer. Å trene eller mosjonere regelmessig er helsefremmende, og gjør det mye enklere å gå ned i vekt eller holde vekten stabil. Vi anbefaler å trene både kondisjons- og styrketrening. Variert trening er både skånsomt for kroppen, gir god fremgang og øker sjansen for at du trener jevnt og trutt over tid.

Et viktig motto er å gjøre det enkelt og lystbetont, og husk at når det gjelder fysisk aktivitet er alt bedre enn ingen ting. «Fremgang føder fremgang», vi bør alle starte i det små, og slik vil motivasjon og prestasjon øke gradvis. Vi har ulike mål og forutsetninger, og bør bli flinkere til ikke å sammenligne oss med andre, men heller lytte til eget ve og vel.
 

 

 

 

En tanke om “Vår treningsfilosofi

  1. Takk for fin artikkel. Kan jeg få denne artikkelen sendt på Mail? Jeg er plaget av Dystoni. Jeg vil vise min lege denne artikkelen og forhøre meg om dette kan være noe fjor meg. En dystoniker skal egentlig ha spesiell trening. Man skal ikke kompensere med nakkemusklene.Jeg gleder meg til å høre hans kommentar. Takk på forhånd. Med vennlig hilsen HK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *